شرکت فرایند آب آبیدر نماینده رسمی برندهای بین المللی اطلس فیلتری و کنت می باشد.
برندهای بین المللی ما:
ATLASFILTRI اطلس فیلتری، محصول کشور ایتالیا
KENT کنت، محصول کشور هند
https://t.me/joinchat/AAAAADyRTu-Kakkx68vIlQ به کانال تلگرامی ما بپیوندید
نگهداري و افزايش زمان ماندگاری محصولات غذایی همواره یکی از دغدغه های توليد كنندگان در سطح جهان مي باشد. طبق مقاله منتشر شده اي از سازمان محيط زيست , استفاده از اكسيژن فعال (ازون) به منظور ضد عفوني ميوه ها, سبزيجات و گوشت, نیاز به استفاده از هر گونه ضد عفوني کننده ثانويه اي را منتفی مینماید.
كاربرد ازون در عمل آوري و نگهداري مواد غذايي سبب ايمني آنها در کلیه مراحل, از به عمل آوري تا مصرف مي گردد. ميکرو ارگانيسم هاي خاک و کودهای مورد استفاده، سبزيجات را در سطح وسیعی آلوده مي کنند. ميوه ها نیز توسط باکتريها، هاگ ها, قارچها, اسپورهاي منتشر شونده از طريق هوا, ذرات گرد و غبار و دست افرادي که در چيدن ، بسته بندي و توزيع دخالت دارند ، آلوده مي شوند.
طبق آزمایشات متخصصین بيشتر ميکرو ارگانيسم هاي همراه با ميوه ها و سبزيجات مانند باکتريهاي اسيد لاکتيک،Coryneform, Pseudowonads, Xanthamonad, Micrococci و بسياري از قارچها بي خطرند اما نقش مهمي در فساد آنها دارند. ميوه ها و سبزیجاتی که دارای بافت نرمی هستند خيلي زودتر توسط باکتريها از بين مي روند و ميوه هاي ترش محيط مناسبي براي تکثير قارچها هستند.
گاز اكسيژن فعال یا ازون يک ميکروب کش و ضدعفوني کننده بسيار موثر است که به سرعت جمعيت ميکروارگانيسم هاي ذکر شده و و يا گونه هاي بیماریزای Escherichia coli ، ويروسهاي بيماري زا ، کپک هاي قارچي، تخم انگلها را کاهش مي دهد.
افزايش طول عمرسبزيجات و ميوه ها
کاهش باکتريها، هاگ ها و قارچهاي منتشر شونده از طريق هوا
کاهش باکتريها ، هاگ ها و قارچهاي منتشر شونده از طريق آب
کاهش ميزان ضايعات مواد غذايي
از بين بردن کپک هاي قارچي، تخم انگلها
کاهش محيط رشد ميکرو ارگانيسم ها
عدم تغيير طعم و مزه ، رنگ و بو
عدم جايگذاري مواد شيميايي مضر
افزايش اطمينان در توليد محصولات سالم ، ايمن و بي خطر