تاریخ انتشار: 94-11-15 10:11:05
(4360)

آیا با جوشاندن آب، شرایط آب بهتر می شود (تصفیه می شود)؟

عده ای از مردم بر این باورند با جوشاندن، گچ و آهک آب را گرفته، آب سبک و تصفیه می شود. عده ای دیگر نیز به دلیل اینکه پزشکان برای نوزادان آب جوشیده شده را توصیه می کنند اعتقادشان این است که همین کار برای تصفیه آب کافی است. در ابتدای امر باید خاطر نشان کرد که با جوشاندن آب فقط کربنات کلسیم ومنیزیم به دیواره کتری یا سماور می چسبد وبقیه املاح مضر درآب باقی مانده وحتی غلیظ تر می شود. زیرا آب بخار شده وغلظت املاح بالا می رود. فرض کنید آبی درای 50 میلی گرم در لیتر نیترات باشد، اگر دو لیتر آب را در ضرفی داشته باشیم، بنابراین 100 میلی گرم نیترات در آن وجود دارد. آب را بجوشانید، یک لیتر آن تبخیر شود. حالا در یک لیتر 100 میلی گرم نیترات وجود دارد. این آزمایش را با TDS متر هم نیز می توانید انجام دهید. فقط بعد از جوشاندن آب برای تست باید اجازه دهید آب به دمای معمولی برسد. در آخر باید این نکته را یادآوری کرد که پزشکان صرفا برای اطمینان از میکروب کشی برای نوزادان آب جوشیده شده را توصیه می کنند. بهتر است آب دستگاه تصفیه خانگی را هم برای مصرف نوزادان بجوشانید.

(0)
هیچ دیدگاهی وجود ندارد
دیدگاه خود را بنویسید
*
*